Storförlust för U23

Bild till nyheten Storförlust för U23
Liverpools U23 åkte på en tung förlust mot Derby County på akademin under söndagen.

Premier League 2-mötet mellan Liverpool och Derby County på akademin i Kirkby började strålande bra för gästerna som under de första 45 minuterna smällde in tre bollar i nät.

Med den tunga förstahalvleken i ryggen gick de rödklädda till pausvila med möjligheten att prata ihop sig om vad som gått snett och sedan förändra det i andra halvlek. Det gick dock inte alls som tänkt - de lyckades inte att spräcka målnollan inledningsvis och istället kunde Derby göra sitt fjärde mål för matchen halvvägs in i halvleken.

Liverpool lyckades få in ett sent reduceringsmål vilket innebar att slutsiffrorna skrevs 4-1 till Derby County.

Liverpool U23: Hughes, Bradley (Sharif, 85), Beck (Savage, 70), Koumetio, Boyes, Clayton, Morton, Dixon-Bonner (Hardy, 70), Cain, Stewart, Woodburn.