Robbo: Måste vara redo för fight

Bild till nyheten Robbo: Måste vara redo för fight
Andy Robertson tar inte lätt på uppgiften som väntar på söndag i form av tabelljumbon Sheffield United.

Liverpool har på söndag chansen att vända förlusttrenden i ligaspelet när Sheffield United står för motståndet.

– Enligt mig finns det inga lätta matcher mot Sheffield United, säger Andy Robertson till Liverpoolfc.com.

– Förra säsongen var mötena mot dem två av säsongens tuffaste matcher, särskilt på bortaplan. Jag tror att Gini gjorde ett sent mål som mycket var tack vare ett målvaktsmisstag. 

– Lite liknande som för oss så blir man inte ett dåligt lag över en natt. De har fortfarande samma spelare och besitter enorma kvaliteter inom laget. De har en fantastisk manager och de är desperata efter att ta så många poäng de bara kan. För mig går det inte att kalla den här matchen för en "perfekt match" för oss eller vad folk nu kan tänkas säga.

– Det är en av säsongens tuffaste matcher. Oavsett vilken form vi eller de har så kommer det att bli en kamp. Vi vet vad vi kan förvänta oss från Sheffield United men vi måste försöka att hantera det, något vi lyckades med i två matcher förra säsongen. 

– Vi måste kliva in med samma attityd på söndag och förhoppningsvis kan det räcka till tre poäng om vi visar upp de kvaliteter vi besitter. Men vi måste vara redo för fight, det kommer säkerligen att bli tufft.

Till söndagens match är det mycket troligt att Diogo Jota återvänder till matchtruppen efter en längre tids skadefrånvaro.

– I vad som varit en tuff vecka av flera anledningar så fick vi alla ett leende på läpparna när vi såg Diogo tillbaka i träning, säger Robertson.

– Han flög fram innan skadan och hade verkligen satt avtryck med både mål och assist. Det är fantastiskt skönt att ha honom tillbaka. Han har sett väldigt bra ut på träning, jag är säker på att han kommer att vara taggad på att ta igen det han missat.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer