– Känner ett enormt ansvar

Bild till nyheten – Känner ett enormt ansvar
Liverpools resultat den senaste tiden har inte varit bra nog, något som Jürgen Klopp till fullo tar på sig ansvaret för.

Sedan årskiftet har Liverpool vunnit endast två av nio ligamatcher och därmed halkat ned på en sjätteplats i tabellen. Det som skulle bli ett titelförsvar har nu utvecklats till en kamp om att komma topp fyra.

– Det är alltid svårare i denna typ av situation än det motsatta. Det är uppenbart att det är trevligare att vinna match efter match, sa manager Jürgen Klopp på sin presskonferens inför Sheffield United.

– Detta är andra tider, i en annan säsong, och det finns flera anledningar till att det har blivit som det blivit. Nu måste vi kämpa oss igenom detta. Jag tvivlar inte på att vi kommer att klara av det.

– Det viktigaste beskedet till alla är kanske att vi fortfarande är Liverpool, vi känner oss fortfarande som Liverpool. Vi är Liverpool när vi vinner 20 matcher i följd och vi är Liverpool när vi förlorar.

– Jag lever och älskar Liverpool och det är vad som ger mig energi. Jag är inte här enbart för de stora firandena, jag är är för att jobba. Om det är grovjobb som krävs nu så är det inga problem. 

– Allt är bra. Jag har sagt flera gånger att jag känner enormt ansvar. Det är jag som är till stor del är ansvarig för att vi hamnat i denna situation, en del har gått att påverka, andra saker har det inte. Men det innebär att jag måste fatta bra beslut, bättre beslut om det så krävs. Ute på planen måste vi vara mer kliniska, det är också uppenbart. Vi jobbar med det.

Källa: Liverpool.no


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer