PSG in i jakten på Wijnaldum

Bild till nyheten PSG in i jakten på Wijnaldum
FC Barcelonas intresse för Gini Wijnaldum är känt sedan länge, men nu ska även Paris Saint-Germain ha fått upp ögonen för mittfältaren som i sommar kan komma att lämna Liverpool gratis.

Gini Wijnaldums kontraktssituation med Liverpool är ett av det mest omdiskuterade ämnena så här långt under säsongen, men allt mer tyder på att parterna faktiskt inte lyckas komma överens om en förlängning. För en tid sedan konstaterade The Times-journalisten Paul Joyce att det ser ut som att mittfältaren lämnar i sommar.

Redan i somras kom uppgifter om att FC Barcelona, med Wijnaldums tidigare landslagscoach Ronald Koeman i spetsen, var mycket intresserade av Liverpoolmittfältaren. Sedan dess har diskussionen egentligen handlat enbart om en eventuell förlängning med Liverpool eller en flytt till den katalanska klubben. 

Nu sägs Paris Saint-Germain ge sig in i jakten. Le Parisien skriver att Wijnaldums situation är av stort intresse för den franska huvudstadsklubben. Enligt uppgifterna finns nederländaren med på klubbens lista över spelare att följa extra noggrant. 

PSG har sedan länge kunnat locka till sig spelare på grund av de löner de kan erbjuda, men nu kan de även locka med det faktum att Mauricio Pochettino är tränare för klubben. Pochettino ska, enligt Thisisanfield.com, ha hållit samtal med Wijnaldum om en potentiell övergång till Tottenham 2016 då mittfältaren spelade i Newcastle.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer