Alisson Becker i sorg

Bild till nyheten Alisson Becker i sorg
Alisson Beckers pappa, José Agostinho Becker, har påträffats död efter en drunkningsolycka i Brasilien. Detta uppger bland annat ESPN Brazil men även Alissons före detta klubb, Internacional, som har bekräftat uppgiften.

Det är med stor sorg som Liverpoolfamiljen tar emot ännu ett dödsbud efter att Jürgen Klopps mamma, Elisabeth, för bara lite drygt en månad sedan också lämnade oss.

José Becker ska enligt uppgifter ha varit ute på en simtur i en sjö utanför en av familjens bostäder i Rincao de Inferno och klockan 17.00, lokal brasiliansk tid, ska han ha anmälts försvunnen. 

23.59 under gårdagskvällen konstaterade brandkåren från Cacapava do Soul att man hittat och identifierat hans kropp, enligt ESPN Brazil. 

Den brasilianska klubben Internacional, där både Alisson och hans bror Muriel har spelat, twittrade under natten ut sina kondoleanser. 

- Det är med stor sorg vi nåddes av nyheten kring José Agostinho Beckers död, far till våra tidigare målvakter Alisson och Muriel. Clube do Povo önskar styrka till familj och vänner i detta ögonblick av så mycket smärta.

Även den brasilianska storklubben Sao Paulo har framfört sina varmaste omtankar. 

– Det är med bestörtning São Paulo FC tar emot de sorgliga nyheterna om José Agostinho Becker, far till målvakterna Alisson och Muriel. Vår kondoleans och solidaritet är med de två idrottarna och deras familjer. Mycket styrka och mycket ljus just nu.

José Becker blev 57 år gammal. 

Våra tankar är med Alisson och hans familj i denna stund. 

You'll Never Walk Alone. 


22 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer