Quantcast

Nästa match (Premier League)

Chelsea klubbmärke Chelsea (H)

torsdag 04 mar 21:15

Tror på Jota-comeback mot Chelsea

Bild till nyheten

Diogo Jota väntas återvända till träning med laget under veckan. Journalisten Dominic King ser det dock som mycket osannolikt att portugisen får göra comeback redan till helgen.

Under måndagen kom fantastiska nyheter för Liverpool - Diogo Jota är i det absoluta slutskedet av sin rehabilitering och förväntas börja träna tillsammans med sina lagkamrater under veckan.

Höstens succéspelare har inte spelat sedan han skadade knät mot FC Midtjylland 9 december men kan alltså, om han inte får några bakslag under veckans gång, komma att vara involverad i matchtruppen redan till helgen när Sheffield United står för motståndet.

Daily Mails Dominic King tror dock att portugisen får vänta på comeback till matchen mot Chelsea som spelas torsdag nästa vecka. 

"Söndagens bortamatch mot Sheffield United är troligtvis för tidigt för honom att starta, men matchen mot Chelsea på Anfield 4 mars kan potentiellt vara en perfekt match för hans comeback," skriver King.

Jota, som anslöt till Liverpool från Wolves i somras i en övergång värd £41M, gjorde stora avtryck omedelbart och hann med att leverera nio mål på 15 framträdanden innan den allvarliga skadan.

Bannerbild