Gini: En ny situation för oss

Bild till nyheten Gini: En ny situation för oss
Gini Wijnaldum ser hårt arbete som enda vägen framåt för att Liverpool ska vända den negativa trenden i Liverpool.

Liverpool åkte på sin fjärde raka ligaförlust när Everton vann med 2-0 på Anfield under lördagskvällen. De rödklädda skapade en del chanser men lyckades inte att omsätta chanserna i mål.

– Det är en ny situation för oss, konstaterade Gini Wijnaldum i en intervju med Liverpoolfc.com efter slutsignalen.

– Tidigare säsonger har vi skapat så många chanser och gjort många mål. Nu är vi inne i en period där vi skapar många chanser men inte gör mål. Det är frustrerande, särskilt när man är där ute på planen.

– Men vi bör hålla vårt självförtroende högt och fortsätta göra det vi gör, tillslut kommer det att vända så att vi börjar göra mål igen.

Skadeproblemen fortsatte för Liverpool när Jordan Henderson tvingades kliva av efter 25 minuters spel.

– Man vill inte tycka synd om sig själv, man vill inte ta på sig offerkoftan. Man måste hantera situationen och försöka att göra det bättre. Det gäller även om vi har många skador. 

– Jag tror att det är så vi borde se på situationen, vi kan inte se oss själva som offer, vi måste vända på detta. Vi har många matcher på oss att vända detta. Om vi ser oss som offer blir det bara värre.

– Vad vi kan göra är att försöka att ge allt, behålla självförtroendet och jobba för att avsluta säsongen på ett bra sätt.


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer