Storseger för U18

Bild till nyheten Storseger för U18
Liverpools U18 körde över Sunderland och tog hem en 6-0-seger under lördagen.

U18-mötet mellan Liverpool och Sunderland var mållöst efter den första halvlekens slut - men efter pausvilan tog målskyttet rejäl fart, åtminstone för "The Reds".

Isaac Mabaya spräckte nollan åtta minuter in i den andra halvleken innan laget smällde in tre till inom loppet av sju minuter för att utöka sin ledning till 4-0. Målskyttar: Mateusz Musialowski, Max Woltman och Dominic Corness.

Marc Bridge-Wilkinsons mannar var inte nöjda där, innan slutsignalen slog både Jarell Quansah och James McConnell till med varsitt mål så att slutsiffrorna skrevs till hela 6-0.

Det var en stark respons efter lagets förlust mot Blackburn tidigare i veckan.

Liverpools U18: Mrozek, Wilson, Quansah, Miles (Jonas, 43), Norris, Corness, Mabaya, Frauendorf, Gordon (McConnell, 76), Musialowski (Piling, 79), Woltman.