Fabinho missar Leicester

Bild till nyheten Fabinho missar Leicester
Jürgen Klopp kom med trista skadebesked gällande Fabinho på dagens presskonferens. Tysken kom även med uppdateringar kring Diogo Jota och Naby Keita.

Jürgen Klopp har svarat på journalisternas frågor inför lördagens match mot Leicester City och som vanligt kom han med besked kring skadestatusen i truppen.

Fabinho syntes inte på träningsbilderna tidigare i veckan och Klopp kunde nu bekräfta att det rör sig om en skada som håller honom borta från spel till helgen.

– Fabinho kommer inte att komma till spel till den här matchen, han har lite problem med en muskel.

Klopp fick sedan en fråga om huruvida brassen kommer vara tillgänglig nästa vecka när två matcher av yttersta vikt äger rum. Liverpool ska först ta sig an RB Leipzig i Champions League och därefter lokalrivalen Everton i ligaspelet.

– Jag vet inte ännu, vi får se. Jag vet faktiskt inte, var Klopps besked.

Två spelare som inte varit tillgängliga för spel under en längre tid är Naby Keita och höstens succéspelare Diogo Jota. De gör fortsatta framsteg i rehabiliteringen men ingen av dem har ännu återvänt till lagträning.

– Det har handlat om en hamstringskada. Han är tillbaka ute på planen, men inte med laget. Han är i slutskedet av sin rehabilitering, men han är inte redo just nu, sa Klopp om Keita.

Jota är ytterligare något steg från comeback.

– Han är nära spel, men inte riktigt lika nära som Naby. Han tränar individuellt, men inte lika intensivt. Det kan röra sig om två eller tre veckor innan han är tillbaka i full träning, men jag är inte helt säker.


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer