– Vi kommer inte att ge upp

Bild till nyheten – Vi kommer inte att ge upp
Gini Wijnaldum slår fast att laget kommer fortsätta att jobba hårt för att hitta tillbaka till toppformen.

En förlust med fyra mål mot ett mot Manchester City under söndagen innebär att Liverpool nu är tio poäng bakom förstaplatsen i Premier League. 

Sedan i mitten av december har lagets prestationer varit betydligt svagare än vanligt och därför ser det under våren ut att bli en kamp om att säkra en topp fyra-placering för Jürgen Klopp och Co.

Gini Wijnaldum menar att laget kommer att ge allt för att få med sig bättre resultat framöver.

– Ja, självklart, det är precis vad vi kommer att göra, säger mittfältaren till Liverpoolfc.com när han får en fråga om spelarna kommer jobba ännu hårdare för att vända trenden.

– Vi vet att det är en tuff säsong med tanke på de situationer vi behövt hantera. Men vi kommer inte att ge upp, vi ska fortsätta jobba hårt för att försöka vinna matcher.

Wijnaldum stöttar även sin lagkamrat Alisson Becker, vars misstag i söndagens match blev avgörande.

– När man spelar fotboll så vet man att det alltid finns en risk för misstag. Om man ser till hela säsongen så vet jag inte hur många spelare det är som redan gjort misstag, säger nederländaren.

– Om man vänder på det, han (Alisson) har räddat oss så ofta. Det kan alltid hända att en målvakt gör misstag, man måste försöka lösa det under matchens gång. 

– Vi är mer besvikna över att vi inte kunde vända på det för honom. Ser man till vad han har gjort för oss, hur ofta han räddat oss - han har vunnit titlar för oss - så var det tufft att inte kunna lösa situationen den här gången.

Liverpools kommande utmaning är ett bortamöte med tabelltrean Leicester City. Matchen spelas på lördag med avspark 13:30.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer