Ger spelarna ledigt på tisdag

Bild till nyheten Ger spelarna ledigt på tisdag
Under måndagen kommer den tunga förlusten mot Manchester City att analyseras och därefter blir det en ledig dag för spelarna för att rensa tankarna inför helgens match mot Leicester City.

Jürgen Klopp pratade efter förlusten mot Manchester City om hur laget ska utnyttja de sex dagarna de nu har innan nästa match som är mot Leicester i Premier League.

– De kommer att få tisdagen ledigt. Imorgon har vi träning, återhämtning och sådant. Tisdagen kommer vara en ledig dag. Jag föredrar att vi pratar om det här på rätt sätt och sedan tar en dag ledigt med rätt sinnesstämning, sa tysken på sin presskonferens enligt Liverpoolfc.com.

– Jag gillar det inte, men ibland händer det att tankarna vandrar iväg när man har en ledig dag, att man börjar tänka "åh herregud, det är en katastrof." Det finns värre saker än att förlora en fotbollsmatch. För oss betyder det väldigt mycket, utan tvekan, men jag vill att de ska förstå att den fotboll de presterade i matchen hade gett oss fler poäng än vi har just nu om vi spelat på samma sätt oftare. 

– Som sagt, vi ska prata om det fullt ut imorgon och sedan blir det en ledig dag så att alla kan återhämta sig.

Det är en vecka av matcher med stor betydelse för säsongen som drar igång på lördag. Då väntar ligatrean Leicester på bortaplan, följt av första åttondelsfinalen i Champions League mot RB Leipzig på tisdagen och sedan ett Merseysidederby på Anfield lördagen 20/2.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer