Detta kan hända under D-day

Bild till nyheten Detta kan hända under D-day
Transferfönstrets sista dag är här. För Liverpools del handlar det mesta om eventuella mittbacksköp och det finns en del klockslag som är viktiga att hålla koll på som kan påverka chanserna att värva från utlandet.

Deadline Day är igång och för första gången på flera år ser det ut att bli en hektiskt dag för Liverpool Football Club, åtminstone vad gäller spelare in till truppen. Ben Davies är bara detaljer ifrån att presenteras men det ryktas om att klubben vill ha in ytterligare en mittback innan fönstret stänger.

På ut-fronten ser det ut att bli desto lugnare, The Athletics James Pearce skriver att Sepp van den Berg är den enda spelare som kommer att lämna. Mittbacken lånas ut till Preston.

Det finns en del klockslag som kan visa sig vara viktiga för Liverpools chanser att plocka in en till mittback. Transferfönstret stänger nämligen vid olika tidpunkter i olika länder:

Klockan 18:00: Tyskland och Frankrikes fönster stänger.

Klockan 20:00: Italien.

Klockan 23:59: Spanien.

Klockan 00:00 England.

Klockan 01:00: Skottland.

Varför dessa tider kan vara avgörande är för att det påverkar de säljande klubbarnas möjligheter att plocka in ersättare till de spelare de blir av med. Liverpool ryktas vara mycket intresserade av att värva Marseilles Duje Caleta-Car och enligt uppgifter hänger övergången på just om den franska klubben hinner få in en ersättare, något som de alltså måste göra innan klockan 18:00.

Andra mittbackar som nämnts som potentiella alternativ är Arsenals Shkodran Mustafi och West Hams Issa Diop, av dessa två verkar den förstnämnde vara det klart troligaste alternativet om Liverpool inte lyckas lösa Caleta-Car. Mustafi sitter på ett utgående kontrakt hos Arsenal och Londonklubben sägs vara öppna för att bli av med hans lönepost.

Senaste nytt är uppgifter från tyska Sky Sports som hävdar att Liverpool gör ett sista försök att knyta till sig Schalkes Ozan Kabak.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer