Diop och Mustafi möjliga alternativ

Bild till nyheten Diop och Mustafi möjliga alternativ
Liverpool är på mittbacksjakt och de senaste namnen som cirkulerar i ryktesväg är West Hams Issa Diop och Arsenals Shkodran Mustafi.

Efter att mittbackskrisen förvärrats denna vecka sa Jürgen Klopp att de gör vad de kan för att få in en mittback innan transferfönstret stänger.

Under gårdagen kom rykten om att MLS-backen Aaron Long var ett alternativ och nu under lördagen har ytterligare två namn nämnts i pressen.

The Athletics James Pearce skriver att ett lån eller en bosman-spelare är det allra troligaste för Anfield-klubben. Källor nära West Hams Issa Diop hävdar att Liverpool har kommit med en förfrågan om spelaren. West Ham kan dock tänkas vara motvilliga att släppa mittbacken till Liverpool i det här läget med tanke på situationen i tabellen. Pearce skriver att West Ham nog skulle kräva att skriva in ett köpkrav till sommaren i låneavtalet och spekulerar i en summa kring £20M.

Den andra spelaren är Arsenals Shkodran Mustafi. 28-åringen har endast spelat 45 minuter Premier League-fotboll den här säsongen och Londonlaget sägs vara öppna för idén att bli av med honom detta fönster.

"Ett namns som inte omedelbart uteslutits är Arsenals tyska mittback Shkodran Mustafi som sitter på ett utgående kontrakt och kanske släpps i förtid. Mustafi sägs vara i samtal med Arsenal om att avsluta kontraktet," skriver Telegraphs Chris Bascombe. 

Även Pearce nämner Mustafi som ett möjligt alternativ.


47 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer