– Blivit allt mer komplicerat

Bild till nyheten – Blivit allt mer komplicerat
Journalisten Fabrizio Romano har kommit med de senaste uppgifterna gällande Gini Wijnaldums kontraktssituation.

Gini Wijnaldums vara eller icke vara i Liverpool har varit en följetång sedan i somras då ryktena om en Barcelona-övergång startade på allvar. Det blev ingen övergång då, men med bara ett halvår kvar på sitt avtal med Liverpool har mittfältaren nu möjligheten att förhandla med utländska klubbar om en gratisövergång efter säsongen.

Journalisten Fabrizio Romano uppdaterar i en intervju med Anfield Watch med senaste nytt vad gäller den kontraktsförlänging som Liverpool har erbjudit spelaren.

– Jag har fått höra att situationen blivit allt mer komplicerad under de senaste veckorna, säger Romano.

– Det senaste erbjudandet från Liverpools sida kom i december och spelaren var inte nöjd med det, så han funderar nu på allvar över framtiden.

– Han känner mycket respekt för klubben och supportrarna. Han älskar Liverpool och därför kommer han inte att skriva på för en ny klubb innan han har berättat för Liverpool vad han tänker göra.

– Han har inte fattat något slutgiltigt beslut ännu, men det är väldigt, väldigt komplicerat. Det är därför jag tror att Liverpool förbereder sig för sommaren om han inte skriver på ett nytt kontrakt. 

– Han är inte övertygad av den ekonomiska biten men det finns även funderingar kring projektets framtid och vad hans familj vill i privatlivet. Det är en svår situation, men jag tror att vi kommer att få reda på vad beslutet blir i februari.


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer