– Vårt ansvar att vända på detta

Bild till nyheten – Vårt ansvar att vända på detta
James Milner ser söndagens match mot Manchester United som en perfekt möjlighet att vända på den negativa trenden.

Liverpool har ingen tid att sörja de svaga resultaten på senaste tiden - redan imorgon, söndag, väntar en ny tuff utmaning i form av ett bortamöte med Manchester United i FA-cupen.

– Det är en fantastisk möjlighet för oss, säger vice lagkapten James Milner till Liverpoolfc.com.

– Fotboll är så här, det är toppar och dalar. Ingenting går lätt och smidigt hela tiden. Det känns ibland som att det är väldigt enkelt när saker och ting flyter på bra. 

– När man upplever tyngre perioder känns det som att bollen inte riktigt studsar rätt i straffområdet. Mycket handlar om det mentala, man börjar tänka "nu händer det igen" när det inte riktigt går som tänkt. Men när det går bra så fokuserar man istället på det positiva.

– I fotbollens värld får man ingenting gratis. Ingen gör några tjänster för din skull. Det är upp till oss själva att ta oss ur detta, det är vårt ansvar. 

– Vi måste vara stora nog att lyfta oss. När det går lätt så är det inga problem alls, alla vill ha bollen, spelet flyter på. Det är ett helt annat flyt i positiva perioder. När det går tyngre är det upp till en själv att kämpa för att vända på trenden. Det är upp till oss att göra det.

Matchen mot Manchester United spelas på Old Trafford klockan 18:00 under söndagen. Craig Pawson är huvuddomare.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer