Thiago: Vi måste göra det bättre

Bild till nyheten Thiago: Vi måste göra det bättre
Thiago Alcantara menar att Liverpool måste göra det mycket bättre om de ska lyckas försvara Premier League-titeln.

Thiago fick hemmadebutera i Liverpooltröjan under söndagen. Spanjoren stod för en fin insats men kollektivt räckte det inte till mer än en poäng i den mållösa matchen mot Manchester United.

– Vi är aldrig nöjda när vi inte vinner, sa mittfältaren till Liverpoolfc.com efter slutsignalen.

– Vi gjorde en mycket fin första halvlek och sedan var den andra halvleken 50/50. Vi är nöjda med delar av insatsen, men vi måste göra det mycket bättre för att ta oss tillbaka till toppen av tabellen.

Thiago var besviken över att laget misslyckades att göra mål med tanke på de chanser de skapade.

– Självklart, vi spelade intensiv fotboll och skapade chanser, men vi lyckades inte att sätta dit ett mål. När vi inte lyckades med det förlorade vi lite självförtroende och därför förändrades matchbilden något. 

Han imponerades av den vikarierande mittbacksduon Jordan Henderson och Fabinho.

– De gjorde det riktigt bra, de är så mångsidiga i sitt spel. Och om vi i vissa lägen inte lyckas försvara som vi vill så har vi en fantastisk målvakt. Han stod för många fina räddningar.

Hemmadebuten är avklarad, men Thiago längtar efter att få spela inför fullsatta läktare.

– I slutändan är vi privilegierade som får spela fotboll, att vi får fortsätta att göra det vi älskar. Vi måste spela för supportrarna eftersom att vi är inne i en tuff tid. Men självklart är allting annorlunda med supportrar på plats.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer