– Gjorde tillräckligt för att vinna

Bild till nyheten – Gjorde tillräckligt för att vinna
Jordan Henderson anser att Liverpool var det bättre laget mot Manchester United och att insatsen kunde ha räckt till tre poäng.

Det blev 0-0 på Anfield när ärkerivalerna Liverpool och Manchester United drabbade samman under söndagen. 

– Vi är besvikna över att vi inte kunde ta hem de tre poängen, konstaterade Jordan Henderson till Sky Sports efter slutsignalen.

– Jag tycker att vi gjorde tillräckligt för att vinna matchen, särskilt i den första halvleken. Vi hade mycket boll och skapade chanser, men vi hade problem att sätta bollen i mål. De hade också några chanser, de är giftiga på kontringar, men sett till det stora hela så känner jag att vi var det bättre laget.

– Vårt största problem för tillfället är att vi inte riktigt har flytet i straffområdet, vi får ingen studsar med oss som annars kan hända. Men sådan är fotbollen, vi måste bara fortsätta jobba på. Förhoppningsvis vänder det snabbt.

– De (United) har varit duktiga på bortaplan och är farliga i sitt kontringsspel. Vi visste att det skulle bli en tuff match. Men som sagt, jag tycker att vi gör en bra insats. Vi är besvikna över att vi inte får med oss tre poäng från den här matchen.

Detta var fjärde ligamatchen i rad utan seger för de rödklädda.

– Jag skulle säga att våra insatser under de senaste matcherna inte riktigt varit bra nog, men vi måste fortsätta jobba hårt, fortsätta att utvecklas. Det är en underlig säsong för samtliga lag. Vi kan inte stanna upp nu, vi måste fortsätta. Det enda vi kan göra är att göra allt ute på planen, vilket jag tycker att vi gjorde idag. Men tyvärr kunde vi inte hitta det målet som krävdes.

Tillsammans med Fabinho bildade Henderson ett provisoriskt mittbackspar som lyckades stå emot United.

– En hållen nolla är positivt för oss med tanke på vilka kvaliteter de besitter. Det är svårt att spela där, men managern bad mig att göra det, så jag försökte göra mitt bästa.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer