– Känner mig redo

Bild till nyheten – Känner mig redo
Xherdan Shaqiri erkänner att det varit frustrerande att inte kunnat hjälpa laget under första halvan av säsongen, men menar att han nu är fit och redo att bidra.

Xherdan Shaqiri såg ut att lämna Liverpool i somras efter att ha gjort endast 11 framträdanden förra säsongen. Någon övergång blev dock aldrig av och så här långt denna säsong har det blivit åtta matcher med ett mål och tre assist.

Två av assisten kom i fredags när Shaqiri kom in från bänken i FA-cupmatchen mot Aston Villa och erbjöd både energi och kreativitet. 

– Jag är fit och tillbaka nu. Det känns bra, jag känner mig redo, säger Liverpools nummer 23 till Liverpoolfc.com.

– Jag ser fram emot de kommande matcherna och den andra halvan av säsongen. Jag vill försöka att hjälpa laget att uppnå framgångar, det ser jag fram emot.

– Det är normalt att man blir frustrerad när man är skadad och inte kan hjälpa laget. Man är hemma och ser sina lagkamrater på TV och tänker att man själv också vill var där. Men det är en del av fotbollen, en del av livet.

– Jag har jobbat hårt för att komma tillbaka. Jag vill hjälpa laget, så om jag får spela så kommer jag att försöka bidra med mina kvaliteter i jakten på fler segrar. Att laget tar hem tre poäng är det allra viktigaste just nu.

Nästa match för "The Reds" är mot Manchester United 17 januari, en motståndare som Shaqiri trivs mot - sedan han kom till Liverpool har han levererat två mål och tre assist mot ärkerivalen. Den mest minnesvärda insatsen kom i 3-1-segern 2018 när Shaqiri kom in från bänken vid 1-1-läge och smällde dit två mål för att säkra segern.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer