Utesluter inte aktivitet på marknaden

Bild till nyheten Utesluter inte aktivitet på marknaden
Jürgen Klopp menar att det finns lösningar på skadeproblematiken inom truppen men utesluter heller inte att klubben agerar på marknaden om rätt alternativ dyker upp.

Januaritransferfönstret har öppnat och som vanligt spekuleras det vilt kring vilka spelare som eventuellt kan komma att bli Liverpoolspelare denna månad.

På grund av skadeproblemen på mittbackspositionen med Virgil van Dijk, Joe Gomez och även Joel Matip på skadelistan så är det huvudsakligen mittbackar som ryktas till klubben just nu. 

Jürgen Klopp har kommenterat skadeläget och berättat om hur han ser på det pågående transferfönstret.

– Vi har lösningar i truppen, självklart. Ja, trots det har vi haft problem. De skador vi haft nu är mestadels på mittbackspositionen. En del spelare är skadade, kommer tillbaka i spel och blir skadade igen, som Joel (Matip) exempelvis, citeras tysken av Liverpoolfc.com.

– Jag vet inte hur jag ska säga det, men sådant här kan hända, att problemen börjar komma och sedan bara fortsätter och fortsätter. 

– Vi har lösningar i truppen. Om vi kommer att göra, eller kan göra, något på marknaden vet jag inte, så är det. Det är ett svårt fönster att agera på, det är inte många klubbar som har överflöd av pengar. En del klubbar har inga pengar att handla för men behöver samtidigt inte pengar in heller, så ser situationen ut.

– Att "bara göra någonting" vore inte smart. Att göra rätt sak vore smart. Att bara agera för agerandets skull är inte smart. Just nu måste vi hantera situationen som vi befinner oss i, vilket vi gör. 

– Jag gillade verkligen Nat (Phillips insats mot Newcastle), jag gillade verkligen vad han gjorde. Han är medveten om sina kvaliteter och gjorde vad som krävdes. Han hjälpte oss mycket. 


16 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer