– Jag var på en mörk plats

Bild till nyheten – Jag var på en mörk plats
Jordan Henderson berättar om den tuffa perioden då Brendan Rodgers ville sälja honom till Fulham.

Liverpool betalade sommaren 2011 stora pengar, £20M, för att säkra sig Jordan Hendersons tjänster. Efter endast en säsong på Merseyside kunde karriären i den röda tröjan dock varit över.

Dåvarande manager Brendan Rodgers berättade för engelsmannen att det fanns en möjlighet att lämna för spel i Fulham. Rodgers hade ögonen på ett köp av Clint Dempsey.

– Det svåra ögonblicket minns jag väl, berättar Henderson i en intervju med The Guardian.

– Vi förberedde oss för en match mot Hearts på Anfield och samlades som vanligt på Hope Street Hotel. Det knackade på dörren och jag fick veta att managern ville prata med mig. För att vara rättvis mot Brendan Rodgers så vill jag säga att det endast var ett samtal. Han berättade att det fanns en möjlighet att lämna klubben för Fulham. 

– Det var en möjlighet som jag inte ville ta. Jag kände att jag fortfarande hade mycket att ge. 

– Jag var på en mörk plats där och då. Det gjorde mig starkare och klokare - vem vet vad som hade hänt utan den händelsen. Jag värdesätter sådana perioder, man måste ha några bakslag och motgångar. 

– Man reser sig, det gör en starkare. Ända sedan den dagen har jag haft någonting inom mig. Jag ville bevisa för managern att jag kunde ta mig in i laget och jag gav allt för att lyckas. Jag ville visa att de hade fel. Tillslut lyckades jag med det.


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer