Echo: Dessa fyra kan säljas i januari

Bild till nyheten Echo: Dessa fyra kan säljas i januari
Liverpool Echo menar att det är fyra spelare som kan komma att säljas om rätt bud inkommer i januari.

Mycket av spekulationerna vad gäller januaritransfers och Liverpool har handlat om eventuella mittbacksköp på grund av skadeläget i truppen. Det finns dock några få spelare i den befintliga truppen eller akademin som kan komma att lämna klubben.

Liverpool Echo menar klubben är öppen för att sälja dessa fyra:

Divock Origi

Wolverhampton är den klubb som den belgiske anfallaren ryktats till allra flitigast. Wolves ser ut att värva en anfallare till följd av Raul Jimenez allvarliga huvudskada. 

Enligt lokaltidningen ser Liverpool gärna att Origi stannar säsongen ut, men de kommer heller inte att stå i vägen för spelaren om ett tillräckligt bra bud inkommer. Prislappen som klubben satt är cirka £20M.

Xherdan Shaqiri

Shaqiri såg ut att lämna redan i somras när han utelämnades från truppen inför en ligacupmatch mot Arsenal. Två klubbar sades vara intresserade av honom då, men någon övergång blev aldrig av. Det sägs att det var Shaqiri själv som valde att stanna.

Även schweizaren värderas av Liverpool till £20M.

Yasser Larouci

Larouci ryktades bort från klubben för ett halvår sedan efter att han tackat nej till en kontraktsförlängning. 20-åringens säsong har präglats av skador vilket lett till endast två matcher i Premier League 2.

Echo tror att Liverpool kan få £2M för vänsterbacken.

Liam Millar

21-årige Millar är för tillfället lagkapten i U23-laget. I somras cirkulerade rykten om en låneövergång till The Championship.

Lokaltidningen tror att £3M är en summa som Liverpool skulle kunna få för Millar.

Stoke, QPR och Roterham har visat intresse. 


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer