Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

Senaste nytt inför Newcastle

Bild till nyheten

Jürgen Klopp passade efter matchen mot West Bromwich på att även svara på frågor inför mötet med Newcastle. Här kan du se presskonferensen samt en textad sammanfattning.

Jürgen Klopp om Thiagos status:

– Thiago har deltagit i delar av lagträningen. I fredags tränade han hela passet men det var ett pass med lugnare tempo. Han kan inte träna en dag med laget och sedan spela Premier League-fotboll.

– Det ser ganska lovande ut just nu, men jag kan inte säga mer om det nu. Jag tror att planen är att han tränar fullt ut imorgon (igår reds anm).

Om att sätta saker och ting i perspektiv:

Journalisten syftade till den förväntade reaktionen efter ett kryss mot WBA.

– Det måste man alltid göra i livet. Jag vill vinna mer än någonting annat, men jag lärde mig tidigt i livet att det inte alltid blir som man vill. Jag gillar att vinna matcher, särskilt när man förtjänar att vinna. För att ha förtjänat segern denna gång tycker jag att vi behövde göra mer.

– Jag är inte arg på spelarna. Sådant här kan hända. En förlust är en förlust om man inte lär sig någonting av det. 

– Det här laget är en toppengrupp efter 7-0 mot Palace och de är även det efter 1-1 mot West Bromwich. 

– Jag vet inte ännu hur Newcastle-matchen kommer att se ut, vi har inte hunnit genomföra analysen ännu.

Om Callum Wilson och Newcastle:

– Vi förväntar oss att han kommer att spela. Han är en duktig anfallare, men de har flertalet duktiga spelare. Det kommer att bli ännu en tuff utmaning, som alltid mot Newcastle. Jag har lite svårt att gå in i detalj, men vi har tre dagar på oss, låt oss se till att vi är redo.

Bannerbild