– En dröm att träna Liverpool

Bild till nyheten – En dröm att träna Liverpool
Steven Gerrard menar att han självklart skulle älska att träna Liverpool Football Club, men inser att konkurrensen om platsen kommer att vara stenhård den dag Jürgen Klopp lämnar.

Steven Gerrards Rangers flyger fram den här säsongen och har skaffat sig en stor ledning i den skotska ligan. Med 53 poäng på 19 matcher har de ett rejält försprång på Celtic som har 37 inspelade poäng, dock med tre färre spelade matcher.

Det faktum att Gerrard gör det så bra som manager i Rangers har fått många att drömma om att Liverpoollegendaren ska bli den som tar över som manager den dag då Jürgen Klopp lämnar sin post. Gerrard erkänner att även han själv har funderat i de banorna.

– Jag får den här frågan ofta och för mig så är det så att det som händer, det händer. Skulle jag älska att vara manager för Liverpool en dag? Är det en dröm för mig? Självklart.

– Det är en klubb som betyder allt för mig, men vi har just nu en av de bästa, om inte den allra bästa, managerna i världen som har varit helt otrolig sedan sin första dag. De framgångar han lett laget till innebär att klubben befinner sig i en fantastisk position. Förhoppningsvis kan det fortsätta så framöver.

– Klubben har varit fantastisk med mig under hela min spelarkarriär, jag tittar fortfarande på alla matcher och jag känner ett starkt band. Jag har fortfarande tidigare lagkamrater som spelar i laget. Det är nog allt jag kan säga, det finns inte så mycket mer att diskutera i ämnet.

– Det är svårt att förutspå vad som kommer att hända i framtiden. Bara för att jag var en duktig spelare för Liverpool och hade den karriär jag hade så innebär det inte nödvändigtvis att man står först i kön när en manager ska utses. Alla vet att den dagen då jobbet blir tillgängligt så kommer det att vara en enormt lång kö full av toppklassmanagers. Det finns inga garantier om att jag skulle vara den bästa kandidaten.


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer