Elliott kan hämtas hem i januari

Bild till nyheten Elliott kan hämtas hem i januari
Om Liverpools skadeelände förvärras över helgerna finns alltid möjligheten att avbryta lånet för succépojken Harvey Elliott. – Jag hoppas verkligen att jag slipper det samtalet, säger Blackburnbossen Tony Mowbray.

Den 17-årige yttern har tagit Ewood Park och Championship med storm under hösten. 

Så här långt har han svarat för fyra mål och fem assist i Championship. 

Enligt The Athletics James Pearce har Liverpool i nuläget inga planer på att avbryta lånet för Elliott, men möjligheten finns om – gud förbjude! – någon ur anfallstrion skulle råka ut för en längre tids skadefrånvaro under jul- och nyårsmatchandet.

Blackburnmanagern Tony Mowbray till LanscLive:

– Mitt argument till Jürgen är vad en 17-åring kan göra för att hjälpa världsmästarna. Det handlar om en ung kille i utvecklingsfasen och jag är säker på att dom (Liverpool) har tillräckligt med alternativ. Men om deras skadelista förvärras hoppas jag att det inte kommer ett telefonsamtal i januari där de ber att att han ska komma tillbaka

– Harvey är viktig för oss och jag vet att han trivs bra och att han hoppas på att få stanna säsongen ut enligt kontraktet.

– Liverpool vet nog att en 17-åring bara kan göra en marginell skillnad i ett så otroligt bra fotbollslag och att de har fler etablerade spelare som kan göra jobbet. Varje match han spelar på den här nivån är en fantastisk erfarenhet för honom, avrundar Mowbray.

Tycker du att Klopp ska hämta hem Elliott oavsett eller bör han stanna i Blackburn avtalet ut? Logga in och tyck till!


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer