– En stor seger

Bild till nyheten – En stor seger
Andy Robertson gläds åt det sena avgörandet mot Tottenham men understryker vikten av att laget nu bygger vidare på detta och fortsätter plocka trepoängare.

Liverpool var det klart bättre laget i onsdagens toppmöte på Anfield, men det dröjde ända till 90:e minuten innan avgörandet kom. Roberto Firmino nickade in en hörna från vänster och såg därmed till att säkra de tre poängen.

– När man spelar mot ett topplag, de var etta i tabellen innan matchen, är det alltid stort att göra ett avgörande mål i sista minuten. Alla grabbar kände det, säger Andy Robertson, som slog hörnan till målet, till Liverpoolfc.com.

– Det är en stor seger mot ett väldigt bra lag. Vi skapade bra chanser, vi dominerade första halvleken medan den andra halvleken var något jämnare.

– Men det är endast en stor seger om man använder det på rätt sätt. Vi är i ligaledning nu, men det är fortfarande en lång väg kvar att vandra.

– Vi vann mot ett bra lag, vilket alltid är härligt. Men de kommer att slå tillbaka och vi måste vara på topp i varje match för att hålla oss kvar högst upp i tabellen. Det är många lag som jagar oss och det är mycket jämnare i år.

– Vi måste fortsätta göra vad vi kan, fokusera på våra egna prestationer och ta så många trepoängare som möjligt.

Att det var just Firmino som fick avgöra gladde Robertson lite extra.

– Jag är så glad att Bobby gjorde målet, man kunde se hur mycket det betydde för honom. 

– Vi har inte gjort så många sena mål den här säsongen, det har varit lite av ett signum för oss under de senaste säsongerna, så det kändes bra att göra ett sent avgörande mål, särskilt mot ett lag som Tottenham.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer