– En perfekt kväll

Bild till nyheten – En perfekt kväll
Jürgen Klopp menar att både laget och supportrarna presterade på högsta nivå mot Wolverhampton.

Liverpool kunde under söndagen välkomna 2000 supportrar till Anfield igen och de välkomnades på bästa sätt då spelarna levererade en högklassig prestation som slutade i en 4-0-seger mot gästande Wolverhampton.

Efter matchen var det en mycket glad Jürgen Klopp som mötte pressen.

– Det var gåshud redan när vi kom ut för att värma upp. Det var känslosamt efter tio månader utan att uppleva det, sa tysken enligt Liverpoolfc.com.

– Detta var ett fint steg i rätt riktning. Förhoppningsvis kan vi bygga vidare på detta i samhället med vaccin och sådant som är på väg. 

– De supportrarna som var på plats var i toppform. Det var härligt. Om ingen av mina spelare, eller läkarteamet, säger att någon är skadad, då var det en perfekt kväll!

Klopp menar att det var svårt att möta Liverpool ikväll.

– Känslan är lite annorlunda med supportrar på plats. Vi har gjort fina matcher mot Arsenal, mot Chelsea, vi har gjort flera riktigt bra matcher. Men ikväll levererade vi en riktigt högklassig insats mot ett bra lag som inte riktigt lyckades ta sig in i matchen. 

– Grabbarna spelade riktigt bra. Jag tror att det var tufft att möta oss ikväll. Det var en prestation av hög klass.

Klopp fick frågan om vilken situation i matchen som gjorde honom allra nöjdast.

– Jag tror inte jag har någon specifik situation som var min favorit, hela matchen var för bra för det. Hur vi kunde anpassa oss efter Wolverhamptons sätt att spela är va jag är mest nöjd med från den här matchen. Vi var disciplinerade i vår formation och utnyttjade ytorna på ett bra sätt.

– Det fanns en hel del fina individuella prestationer. De unga spelarna var fantastiska. Neco bytte vi bara ut på grund av risken för ett andra gula kort när han skulle spela mot Traore. Han gjorde en riktigt bra match. 

– Sadio hade en del mottagningar som jag fortfarande inte förstår hur han lyckades. Det fanns mycket att gilla med den här matchen. Med så många bra insatser så kan man vinna fotbollsmatcher.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer