Ännu en hållen nolla för Kelleher

Bild till nyheten Ännu en hållen nolla för Kelleher
Caoimhin Kelleher imponerades av laginsatsen mot Wolverhampton som innebar seger och en "clean sheet" för den unge målvakten.

Liverpool körde över Wolverhampton och tog en 4-0-seger under söndagskvällen efter mål av Mohamed Salah, Gini Wijnaldum, Joel Matip och ett sent självmål av Nelson Semedo.

Unge målvakten Caoimhin Kelleher gjorde vad han skulle när gästerna försökte att hota offensivt och bidrog till ännu en hållen nolla - den andra för veckan!

– Det var en prestation av toppklass, konstaterade Kelleher om laginsatsen i en intervju med Liverpoolfc.com.

– Från första minuten var vi riktigt bra idag. Vi gjorde fyra mål och kunde kanske till och med gjort några till. Det var en fin laginsats.

Målvakten menar att han bara gjorde sitt jobb när han journalisten påtalade att det var nolla nummer två för veckan.

– Det är vad jag är här för! Jag försöker att hjälpa laget och som tur är lyckades jag göra ett par räddningar idag igen.

– Det är viktigt för mig och försvaret att få hålla nollan, det betyder att vi gjort ett bra jobb.

Överkörningen av Wolves ägde rum inför ögonen på 2000 supportrar som fått återvända till Anfield efter en lång tids frånvaro.

– Det var fantastiskt. Det har varit en längre period utan dem, så det kändes lite ovant att se dem igen, men det var samtidigt fantastiskt att ha supportrar på arenan igen.

– Stödet de bidrar med är av en helt annan nivå. Ni såg hur vi presterade idag när vi hade dem på plats, det var verkligen ett stort plus att ha dem här.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer