Julklappstips: Ge bort ett medlemskap

Bild till nyheten Julklappstips: Ge bort ett medlemskap
Skippa stormköket! Ge bort ett medlemskap i julklapp istället, så stöder du LFC.se – svenska supporterklubben i dessa prövande coronatider. Du får då även chansen att handla utvalda favoriter i den nya Champions-kollektionen till 20 % rabatt!

Köp klappen/medlemskapet på lfc.se/blimedlem och lägg gärna till rabatterade produkter med Premier League-pokalen snyggt i guld på vänster bröst. Kolla in bildsvepet nedan!

Tidigare medlem och glömt lösenord? Klicka här.

Du skickar vi en återställningslänk till din registrerade e-postadress. Kika i skräpposten om det inte skulle komma fram.

Vill du att julklappen ska vara hemlig?

1. Gå in på LFC.se/blimedlem och välj medlemspaketet för 299 kr eller 199 kr (ungdomar upp till 15 år) och ta tillfället i akt att lägga till någon rabatterad produkt från vår nya Champions-kollektion

2. För att julklappen ska förbli hemlig fyller du i ditt eget namn, adress, e-post och mobiltelefonnummer

3. Betala med Klarna faktura, internetbank eller kort

4. När detta är klart skickar vi ut ett mejl med medlemsnummer och inloggningsuppgifter (kolla skräpposten om det inte dyker upp)

5. När julklappen har öppnats kontaktar du oss igen på [email protected] med korrekt namn, adress, e-post och mobiltelefonnummer så ändrar vi till rätt person i registret. 

Var noga med att skriva "JULKLAPP" i rubriken/ämnesraden.

Sista beställningsdag för att paketet ska hinna fram innan julafton är 18 december.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer