TV-bolagen arga på Klopp

Bild till nyheten TV-bolagen arga på Klopp
Jürgen Klopps kritik mot BT Sports och Sky Sport har inte tagits emot väl av de båda TV-bolagen.

Jürgen Klopp har vid två tillfällen under de senaste veckorna riktat kraftig kritik mot TV-bolagen och dess oförmåga att tänka på spelarna när de beslutar om vilka lag som ska spela vilka tider.

Efter matchen mot Brighton var tysken märkbart irriterad och skyllde bland annat James Milners skada på BT Sport.

Enligt The Times har Klopps attacker inte varit uppskattade hos cheferna i Sky Sports och BT Sport. Det ska vara låg sannolikhet att någon högre uppsatt chef blandar sig i bråken, men de menar att Premier League bör göra någonting då de anser att Klopp förödmjukar dem.

Premier League har enligt tidningen inte velat kommentera huruvida Klopp kan straffas för sina kommenterar eller ej eller om de kommer att agera i frågan överhuvudtaget.

Just matcherna som spelas klockan 13:30 svensk tid är de som irriterat Klopp allra mest. Han menar att det är orimligt att ett lag som spelar Champions Leauge-fotboll under onsdagskvällen ska få den första matchen på lördagen. 

Det är BT Sport som ansvarar för sändningarna av de tidiga lördagsmatcherna och anledningen till att Liverpool ofta blir placerade där (endast Chelsea har spelat fler tidiga lördagsmatcher än "The Reds" sedan starten av förra säsongen) är för att den avsparkstiden är optimal för att locka tittare i Asien, där Liverpool har stort följe.


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer