"Klopp besegrades av teknologin"

Bild till nyheten "Klopp besegrades av teknologin"
Stort fokus ligger självklart på VAR när de brittiska tidningarna reagerar på 1-1-matchen mot Brighton på Amex Stadium.
Alex Milne, Mirror:

"Detta var ännu en Liverpoolinsats som var långt från deras superba prestationer från förra säsongen."

"Mycket av diskussionerna kommer att handla om VAR-beslutet som ledde till en straff i slutet, men det enkla faktumet är att Brighton faktiskt förtjänade en poäng."

"The Reds saknar övertygelse i offensiven och ser skakiga ut defensivt. Om saker och ting inte förbättras rejält kommer de få stora problem att försvara ligatiteln."

"Jürgen Klopp har en hel del att fundera över under de kommande dagarna så att han kan se till att få skutan på rätt köl igen."

Barne Ronay, The Observer:

"Var det ett uppenbart misstag? Är någonting uppenbart för tillfället? Andy Robertson skulle rensa bort bollen men träffade Danny Welbecks fot. I slow motion såg det ut som en foul. Men det är viktigt att komma ihåg att idrotten spelas i normalhastighet och det fanns ingenting Robertson kunde göra för att undvika kontakten i vad som trots allt är en kontaktsport."

"Situationen var inte tillräckligt felbedömd för att inte vara rätt och det var inte så korrekt bedömt så att det med all säkerhet inte var fel. Välkomna till 2020 års fotboll, en tid där vi studerar det icke perfekta. Som Graham Potter sa efter matchen 'Ibland får man det med sig, ibland inte.' Det låter inte helt olikt hur det var innan allt detta började."

"En poäng var tillräckligt för att Liverpool skulle återta ligaledningen, men Klopps känsla av att allt går emot honom just nu förstärktes. Liverpool gjorde ett mål, hade två bortdömda av VAR och fick en straff mot sig efter en sen videogranskning."

Jim White, Telegraph:

"En sak kan vi säga med säkerhet: VAR-domarna i Stockley Park kommer inte att stå högst upp på listan när Jürgen Klopp ska skicka julkort. Ett hattrick av VAR-beslut gick emot Liverpool på Amex Stadium: två mål dömdes bort innan en straff på övertid tilldelades Brighton."

"Det var svårt att inte sympatisera med Liverpoolmanagern när han sarkastiskt applåderade domarna när bollen gick i nät. Det kanske slutade oavgjort, men detta var en manager som besegrades av teknologin."

Stuart Ballard, Express:

"Minamino såg sensationellt bra ut i Red Bull Salzburg och just formen han visade upp under första halvan av förra säsongen spelade stor roll i Liverpools beslut att betala hans utköpsklausul."

"Det var en lågrisktransfer med tanke på att han endast kostade £7,25M, men Klopp kan mycket väl hålla på att tappa tålamodet med spelaren."

"Han har endast bidragit med en assist på 25 matcher i alla turneringar."

"Klopp insisterade nyligen att Minaminos tid kommer att komma, men prestationen mot Brighton kan mycket väl komma att innebära få möjligheter för honom i den närmsta framtiden."

Melissa Reddy, Independent:

"Lördagens tidiga match var en innehållsrik sådan: två bortdömda mål, två straffar, varav en missades, och tre muskelskador."

"Detta var en tredje match inom loppet av en vecka, Jürgen Klopp hade chansat med sin laguttagning mot Atalanta i Champions League - en match som slutade i förlust - för att förhoppningsvis ta en seger här."

"Det såg länge ut som han hade lyckats, men i den 93:e minuten, när en situation som inte var "clear and obvious" gav Brighton en straff var kvitteringen ett faktum."

Ian Doyle, Liverpool Echo:

"Det är några saker som har blivit vardag för Liverpool på senaste tiden: en nyformerad backlinje på grund av skador? Check. Ett mål bortdömt med minsta möjliga marginal av VAR? Ja. En skada på en viktig spelare på grund av det hektiska schemat? Oundvikligt. På fel sida av ett felaktigt domslut? Självklart."


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer