Fler mål på hemmaplan än Man United

Bild till nyheten Fler mål på hemmaplan än Man United
Diogo Jota är stekhet för tillfället och har noterats för fler Premier League-mål på Anfield än vad hela Manchester United lyckats göra på Old Trafford.

Diogo Jota har varit rubrikernas man under hösten efter en succéstart på sin Liverpoolkarriär. 

I matchen mot Leicester stod anfallaren för ännu en målnotering när han på ett mycket fint sätt nickade bollen bakom Kasper Schmeichel efter ett inlägg signerat Andy Robertson.

Målet innebar inte bara att portugisen nu är historisk i Liverpooltröjan som den förste någonsin att göra mål i sina fyra första ligamatcher hemma på Anfield - han har nu även gjort fler ligamål på hemmaplan än vad hela Manchester United lyckats med under säsongsinledningen: Manchester United har endast en hemmaseger i Premier League så här långt och har endast gjort tre mål.

Det var självklart en glad Jota som intervjuades efter segern mot Leicester:

– Det betyder mycket för mig att spela för det här laget, ett lag som är världsmästare. Jag vill bara fortsätta att vinna matcher och jag kan självklart spela en viktig roll också. 

– Vi gjorde ett bra jobb, offensivt skapade vi chanser, men vi gjorde det bra även defensivt. Det var en väldigt bra match av oss. Alla i truppen går åt samma håll, alla spelare är viktiga. Alla måste vara fysiskt och mentalt redo att hjälpa laget.

– Detta var tre nya poäng, mot ett topplag. 

Källa: Liverpool.no


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer