Thiago tillbaka mot Leicester

Bild till nyheten Thiago tillbaka mot Leicester
Liverpool räknar med att Thiago gör comeback i hemmamatchen mot tabellettan Leicester om 11 dagar efter att ha missat de sex senaste. Även Fabinho närmar sig.

Thiago åkte på en sällsynt stygg tackling av Evertons Richarlison i 1-1-matchen på Goodison i förra månaden och har därefter tvingats stå på sidan i de senaste sex matcherna.

Eftersom 29-åringen även tackat nej till landslagsspel med Spanien får han välbehövlig tid till rehabilitering på nya träningsanläggningen AXA Training Centre i Kirkby tillsammans med Jürgen Klopp och de andra spelarna, som av olika skäl inte stuckit på landslagsuppdrag.

Enligt Daily Mails Dominic King tror klubben att Thiago, som även missat tre matcher på grund av Covid-19, kommer att vara redo för Leicester lördag den 21 november.

Världsklassmittfältaren har fått en tuff start på Liverpoolkarriären efter övergången från Bayern München. Faktum är att han endast har spelat 134 minuter fotboll så här långt.

Mittfältskollegan Fabinho – som klev av med en skada i bakre lår mot Midtjylland den 27 oktober – kan enligt rapporterna också bli aktuell för mötet med Brendan Rodgers lag. 

Brassen har också tackat nej till de stundande VM-kvalmatcherna mot Venezuela och Uruguay och setts köra lättare träning de senaste dagarna, både på Melwood och det nya träningscentret.

Återstår på skadelistan gör i så fall Trent Alexander-Arnold (vadskadad mot City i söndags och borta i fyra veckor), Alex Oxlade-Chamberlain (knäskadad under augustilägret och möjlig comeback i månadsskiftet) samt korsbandsopererade Virgil van Dijk, som i bästa fall beräknas tillbaka i maj.

Vi ber en stilla bön för att resten återvänder helskinnade till Kirby efter landslagsbreaket.


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer