Träffen i Malmö på lördag är INSTÄLLD

Bild till nyheten Träffen i Malmö på lördag är INSTÄLLD
På grund av skärpta restriktioner i Malmö (Skåne) kommer lördagens träff på O'Learys att ställas in. Läs mer om beslutet nedan.

Det är med stor sorg vi måste konstatera att rådande smittoläge i Skåne gör det ohållbart för oss att arrangera den träff som var planerad till på lördag.

Även om restaurangverksamheter som O'Learys fortsatt får bedrivas under redan befintliga rekommendationer - och att vi endast skulle ha varit 140 personer i en lokal för 800 - känner vi att dagens beslut om att ta ett gemensamt ansvar kring smittspridningen i Skåne innefattar även våra planer på lördag. 

När vi väl ses igen vill vi kunna göra det med mer glädje än vad det kanske inneburit just på lördag till följd av det läge vi nu befinner oss i. 

Både för oss och O'Learys är det ett mycket trist beslut att ta, men det känns nödvändigt och som det mest ansvarsfulla i rådande läge. Glenn Hysén hälsar också att han ser fram emot att träffa er så snart det ges möjlighet i framtiden istället. 

Vad händer nu då?

För det första vill O'Learys meddela att deras verksamhet förblir öppen på lördag och att den är fullt anpassad för att man ska kunna besöka dem smittsäkert och umgås med just den grupp av människor man kanske normalt spenderar tid med. Skulle man fortsatt vilja se matchen hos dem på lördag erbjuds man som Liverpoolsupporter ett erbjudande på Burgarmeny & 40 cl öl för 219 kronor. Det är viktigt att man isåfall ringer dit och förbokar detta senast fredag och uppger att man är Liverpoolsupporter. Telefonnummer 040-694 98 00.

Vad händer med min betalning?

Med start på måndag (räkna med att det kan ta upp till två veckor) kommer vi att börja återbetala samtliga anmälda sina pengar för evenemanget. Personen som har betalat in pengarna kommer att vara den som får tillbaka pengarna. 

I samband med ett arrangemang som detta förbinder vi oss dock till vissa förbetalda avgifter som vi i nuläget inte kan få återbetalt. Vi hoppas därför, då vi vet att ni är många återkommande gäster till träffarna i Malmö, att ni har förståelse för att vi behöver att göra ett litet avdrag för administrativa avgifter. 

Självklart ska ni dock i det långa loppet inte förlora några pengar alls på detta. Därför kommer processen ske enligt nedan. 

Alla barnbiljetter återbetalas till fullo. 

Vuxenbiljetter återbetalas (utöver en avgift om 40 kr). 

Alla berörda av avgiften på 40 kronor kommer dock att ha dessa 40 kronor som rabatt vid nästa träff i Malmö. Vi kommer att spara listor med samtliga namn och ni kommer att få en kod i samband med återbetalningen som ni uppger nästa gång ni bokar - och drar då av 40 kronor på aktuellt pris. 

Vi hoppas att ni har förståelse för denna lösningen och situationen vi alla befinner oss i. Det var ett mycket tråkigt - men nödvändigt - beslut att fatta med kort varsel och vi har inom ramen för detta försökt hitta en lösning som gör att vi alla påverkas så lite som möjligt och kan fortsätta arrangera dessa träffar framöver. 

Vi vill också rikta ett stort tack till O'Learys som varit otroligt medgörliga i detta och antagligen kunde krävt väldigt mycket mer av oss i förhållande till de åtaganden vi tagit oss an. Så har ni möjlighet att avvara ett besök i framtiden så gör gärna det. 

Har man frågor eller motsätter sig det upplägg vi presenterat får man gärna höra av sig till [email protected] senast söndag 1/11. Från och med måndag inleds alltså återbetalningarna enligt informationen ovan. 

Har man inte fått sina pengar innan den 16/11 bör man också kontakta undertecknad igen. 

Stort tack för er förståelse - nu ser vi till att göra Skåne smittfritt tillsammans. 

YNWA!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer