– Presterar som på TV-spel!

Bild till nyheten – Presterar som på TV-spel!
Jordan Henderson tar i matchprogrammet inför Midtjylland chansen att ösa beröm över Mohamed Salah som nyligen nådde 100 mål för Liverpool.

Mohamed Salah blev mot Everton den tredje snabbaste spelaren att nå upp till 100 mål för klubben. På endast 159 matcher lyckades egyptiern nå en tresiffrig målproduktion.

När lagkapten Jordan Henderson skrev sin kolumn i matchprogrammet inför mötet med Midtjylland valde han att fokusera på Salahs bedrift.

"Salahs siffror får en att tappa hakan. Han nådde 100 mål på endast 159 framträdanden - han presterar som på TV-spel!"

"Jag läste att Mo nådde den milstolpen som tredje snabbast i Liverpools historia. De två spelare som gjorde det snabbare var Roger Hunt och Jack Parkinson, så det var ett bra tag sedan. Det visar ytterligare hur stor bedriften är."

"Jag borde inte vara förvånad, men detta understryker hur lyckligt lottade vi alla är, vi som får jobba tillsammans med honom, och alla supportrar som får se honom spela för klubben."

"Jag tror inte för en sekund att Mo är en spelare som någon tar för givet. Han gör det i alla fall inte av någon som är involverad i klubben. Jag tycker att hans prestationer förtjänar lite mer uppmärksamhet inom den här sporten."

"Det kanske är så att de siffror han levererade i sin första säsong med oss, med 40+ antal mål, lett till att han bedömts lite orättvist."

"Jag som har äran att få spela tillsammans med honom skulle säga att han är en mycket bättre spelare idag än han var första säsongen. Jag tycker att han bidrar mer idag än då. Även om han var helt fantastisk då, så tycker jag att han har blivit bättre och bättre."

"Om man ser på hur vi har utvecklats som lag sedan 17/18 så har Mo spelat en viktig roll i detta. Han jobbar så hårt och offrar sig för laget. Alla vi där ute på planen gynnas av hans arbete."

"Det känns som att Mo endast får beröm när han gör mål, men enligt mig så missar man då hur mycket han bidrar med på andra håll."

"Jag minns inte vem som sa det, men jag har hört att folk har sagt att Ian Rush i sin prime var Liverpools bästa försvarare med tanke på hur mycket jobb han gjorde i presspelet offensivt."

"Vi är lyckligt lottade nog att ha denna kvalitet i alla våra offensiva spelare. Sadio, Bobby, Diogo, Divock, Shaq och så vidare... Ska man spela i vår offensiv så måste man bidra med mycket mer än mål och assist. Mo visar det, men samtidigt levererar han så bra siffror som han gör."

"Personligen så hoppas jag att målet som Mo gjorde på Goodison Park är ett av många, många fler mål för den här klubben. Jag är säker på att han kommer att fortsätta att göra mål, men låt oss understryka att vi verkligen uppskattar honom otroligt mycket."


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer