Tar Liverpool revansch i helgen?

Bild till nyheten Tar Liverpool revansch i helgen?
Veckans Speltips vänder sig till medlemmar och följare som gillar att betta på Liverpool och Premier League.

Trots att Liverpool redan haft ett tungt bottennapp i matchen mot Aston Villa och ett poängtapp mot Everton så är man efter fem omgångar med och slåss i toppen av Premier League. I helgen är man stora favoriter när man ställs mot bottenlaget Sheffield United.

Förra säsongen sprang Liverpool hem Premier League efter att ha hamnat på 99 poäng till slut och en målskillnad på 85-33. Ett facit som imponerar, minst sagt. Men frågan är om Liverpool kan komma upp i samma nivå även denna säsong?

Inledningen har lämnat en del frågetecken. Bland annat fick man se sig besegrade av Aston Villa nyligen. Inte vilken förlust som helst. Villa vann ju nämligen med hela 7-2, ett resultat som fick många blickar på sig.

Det blev sedan 2-2 i matchen efter det, borta mot Everton, i den senaste ligamatchen. Liverpool är med andra ord i gungning, efter att man startade säsongen med tre fullpoängare.

Kan ta revansch i helgen

I helgen kan Liverpool ta sin revansch efter senaste resultaten i ligan. Då ställs man mot bottenlaget Sheffield United. En match som finns med på Stryktipset hos Svenska Spel. En match som Liverpool under normala omständigheter bara ska vinna.

Svenska folket verkar hålla med om den saken. I skrivande stund är Liverpool streckat i över 75% på kupongen.

Vann första CL-matchen

Men mitt i allt ligaspel har också Champions League börjat. I veckan spelade Liverpool borta mot Ajax och där blev det seger direkt. Dock ingen stor sådan. 1-0 efter självmål från hemmalagets försvarare Nicolas Tagliafico.

Förutom Ajax har Liverpool både italienska Atalanta och danska Midtjylland i sin grupp. En grupp som man med andra ord borde lösa.

Så följer du Liverpool

Eftersom vi inte kan åka över och se Liverpool på plats, som annars brukar vara så underhållande, är det andra medel som gäller. Här i Sverige är det exempelvis Viaplay som sänder lördagens match.

Genom att se matchen på TV kan vi också göra annat på samma gång. Som exempelvis betta på matchen. Vill man göra det med en bonus går det också bra. I dag finns nämligen många svenska casino bonusar att ta del av.

Du kan också följa matchen via diverse appar som finns att ladda ner i telefonen. Vi har till exempel Flashscore som är ett mycket bra val, där du både kan se resultat och statistik från matchen på en och samma gång. Där kan du även titta in tabell och skytteligan.

Och tar vi en snabb titt där, alltså i skytteligan, kan vi se att Mohamed Salah redan skickat in sex mål och ligger just nu på en tredjeplats i skytteligan. Kanske att vi får se nya mål från 28-åringen i helgen?


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer