Ex-Reds rör på sig

Bild till nyheten Ex-Reds rör på sig
Transferfönstret håller öppet hela vägen till den 5 oktober och efter en händelserik helg för Liverpool startade den nya veckan med att flera gamla Liverpoolbekantingar också packade flyttlasset.

Mikel San José var en del av Rafa Benitez satsning på unga spanjorer och spenderade åren 2007 till 2009 i Liverpool. 

Den unge mittbacken lyckades dock aldrig etablera sig i A-laget och efter en säsong på lån till Atletic Bilbao (09-10) såldes han till den spanska klubben under sommaren 2010. 

Efter 11 säsonger i Bilbao återvänder nu San José till England som en beprövad mittback för att stärka upp försvarslinjen i Birmingham City. Detta bekräftades av klubben idag.

Två andra före detta Liverpoolspelare är också väldigt nära nya klubbadresser.

Unge Bobby Duncan hamnade i rejält blåsväder förra sommaren när hans agent tvingade fram en flytt till Fiorentina och menade i samma veva att Liverpool behandlat Duncan så illa att han under långa stunder varit deprimerad i klubben. 

Tiden i Fiorentina blev dock allt annat än lyckad och nu uppges anfallaren vara på väg tillbaka till England där ett treårskontrakt med Derby County väntar. Liverpool inkluderade en vidareförsäljningsklausul när han såldes till Florensklubben, men enligt samstämmiga uppgifter kommer han att lämna klubben gratis vilket gör att Liverpool inte får någon del av kakan här. 

Sist men inte minst är såklart en av dagens riktiga stora rubriker att Luis Suarez lämnar Barcelona och istället ser till att anfallsparet som Brendan Rodgers drömde om sommaren 2013 nu blir verklighet - fast i Atletico Madrid. 

Suarez har brutit sitt kontrakt med Barcelona efter att båda parter varit överens om detta och ansluter istället till Diego Simeones bygge i Atletico där han kommer att kampera ihop med Diego Costa längst fram.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer