Quantcast

Nästa match (Premier League)

West Ham klubbmärke West Ham (H)

lördag 31 okt 18:30

Väntar på nytt kontraktsförslag

Bild till nyheten

Enligt rapporter från Nederländerna vill Gini Wijnaldum stanna i Liverpool och inväntar därför ett nytt erbjudande om en förlängning.

Under det pågående transferfönstret har Gini Wijnaldums framtid i Liverpool varit ett omdiskuterat ämne. Mittfältaren har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt och FC Barcelonas manager Ronald Koeman sägs vara mycket sugen på att värva honom.

Jürgen Klopp och Wijnaldum satt i förra veckan ned för att diskutera situationen och enligt uppgifter från England ska samtalet varit positivt. Flera engelska journalister har dock sedan tidigare meddelat att kontraktsförhandlingarna mellan klubben och spelaren sedan en tid tillbaka lagts på is.

Nu kommer rapporter från Nederländerna om att Wijnaldum är beredd att stanna på Merseyside. Enligt AD är de båda parterna fortfarande i samtal om en förlängning medan De Telegraafs Mike Vermeij, en journalist med gott rykte, skriver att 29-åringen inväntar Liverpools nästa erbjudande.

Under Klopps ledning har Wijnaldum varit en nyckelspelare och sett till de senaste fyra åren är det endast Roberto Firmino som har spelat fler minuter än nederländaren.

Bannerbild