Trents första assist kom mot Leeds

Bild till nyheten Trents första assist kom mot Leeds
Liverpool ska under lördagen premiärspela mot Leeds United, en motståndare som är lite extra speciell för Trent Alexander-Arnold.

När Leeds United besökte Anfield förra gången var det för ett ligacupmöte i november 2016. Den gången gjorde Trent Alexander-Arnold sitt andra framträdande för Liverpool och levererade sin första assist.

– Det var min första assist för Liverpool, så jag minns matchen bra, säger den unge engelsmannen till Liverpoolfc.com.

– Det var en bra kväll, Ben Woodburn gjorde mål och blev yngst någonsin - det var en bra kväll för de yngre spelarna och en kväll som jag aldrig kommer att glömma.

– Jag har fina minnen av att möta Leeds och jag gjorde min debut för det engelska landslaget på Elland Road också. Det kommer att bli en bra match på lördag, det är jag säker på.

Knappt fyra år efter matchen i ligacupen möts de båda lagen nu i Premier League. Liverpool kommer till matchen som regerande mästare medan Leeds gör det som nykomlingar. 

– Man har lite känslan av att man inte riktigt vet vad som väntar, konstaterar Alexander-Arnold.

– Självklart har vi tittat på deras matcher och analyserat filmklipp, men det är annorlunda att faktiskt möta ett lag på planen. Vad man ser och vad man sedan faktiskt upplever kan skilja sig åt en del. 

– Vi vet att det kommer att bli en intensiv match, de kommer att vara rejält taggade inför uppgiften. De har ett otroligt lag och en fantastisk manager. Det blir ett tufft test för oss, men jag är säker på att vi kommer att vara redo.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer