John W Henry om ligatriufmen

Bild till nyheten John W Henry om ligatriufmen
Liverpools ägare John W. Henry är mycket stolt över lagets framgångar under det senaste året.

En 30-årig väntan var över när det stod klart att Liverpool Football Club återigen kan titulera sig som engelska mästare.

En av männen som gjort det möjligt, FSG:s John W. Henry, reflekterar över triumfen i en intervju med Liverpools officiella hemsida.

– Det var en lång väntan. Att se Jürgen bli rörd gjorde oss alla väldigt rörda. Det har varit känslosamma 10 år, säger Henry.

– Liverpool Football Club är en familj och det är något alldeles extraordinärt att vara en del av detta.

– Jag vill säga (till supportrarna) att ni har väntat länge men att vi måste fira ansvarsfullt. Detta känns dock som "the gift that keps on giving."

– Varje dag när jag kliver upp så tänker jag på att vi äntligen vann i England. Jag hoppas att ni också kan reflektera över vad vi lyckats med i Europa och England och att ni känner er lika stolta som mig.

– Att vi är mästare i England, Europa och att vi vunnit klubblags-VM och Supercupen, det är en extraordinär bedrift av den här organisationen och av dessa spelare.

En annan man som verkligen spelat en huvudroll i succén är Jürgen Klopp.

– Jag skulle kunna prata väldigt länge om Jürgen och hans hjärta, hur hans entusiasm påverkar oss positivt varje dag.

– Men det allra viktigaste är enligt mig att han är fast besluten om att göra det rätta, oavsett om det gäller vad som händer på planen eller andra områden i klubben. Han är fast besluten att varje dag göra det rätta, något som smittar av sig på andra.

– Det är fantastiskt att vara involverad i ett dagligt samarbete med folk som verkligen är duktiga på vad de gör. Jürgen, Mike (Gordon), Michael (Edwards), Tom (Werner) och Peter (Moore), de är en speciell grupp.

– Till staben, till spelarna och till alla er som gjort så mycket för oss under de senaste två åren, jag vill bara säga tack till er från alla oss på Fenway Sports Group.


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer