Quantcast

Nästa match (Community Shield)

Arsenal klubbmärke Arsenal (H)

lördag 29 aug 17:00

Arsenal favoriter till att värva Coutinho

Bild till nyheten

Philippe Coutinho har haft det tufft i karriären sedan han lämnade Liverpool för två och ett halvt år sedan. Efter en mindre lyckad utlåning till Bayern München, skriver nu engelsk media att brasilianaren är nära en övergång till Arsenal.

Miguel Delaney på The Independet hävdar att Philippe Coutinho kan hamna i Tottenham eller Arsenal. Den sistnämnda klubben ska vara i förarsätet. Ikväll spelar Arsenal final i FA cupen mot Chelsea och vid seger så kvalificerar de sig för Europa League.

Det som gör att Arsenal är favoriter till värva Coutinho är att deras mittfältare Matteo Guendouzi sägs ha intresse från Barcelona. Så fall kan London-klubben begära Coutinho och några miljoner pund för att Barcelona ska kunna värva Guendouzi. Juventus är en annan klubb som sägs vara intresserade av den franska mittfältaren.

När Barcelona köpte Philippe Coutinho från Liverpool i januari 2018, blev han klubbens dyraste värvning någonsin. Brasilianaren har inte levt upp till de höga förväntningarna och det har flertalet gånger ryktats om en återkomst till Premier League.

Bannerbild