– Hoppas de har festat i tre nätter

Bild till nyheten – Hoppas de har festat i tre nätter
Newcastles tränare Steve Bruce vill avsluta säsongen med en seger. Han hoppas på att få möta ett Liverpool som har festat ordentligt sedan i onsdags.

Idag avslutas Premier League säsongen och därefter tar Klopps spelartrupp lite semester som mästare. Säsongen avslutas med en bortamatch mot Newcastle. Motståndarnas tränare Steve Bruce hoppas på att hans lag får möta ett slitet Liverpool.

– Jag hoppas att de festat i tre nätter efter de fick lycka bucklan. Så fall är spelarna slitna när de möter oss, säger Bruce.

– Men vi såg hur professionella de var mot Chelsea. De spelade bra och vann mot ett lag som hade mycket att spela för.

– Liverpool har gjort en fantastisk säsong, det är bara att applådera åt dem. Ligatiteln var mer eller mindre säkrad innan uppehållet.

– Klopp har gjort ett bra jobb och utvecklat laget till att bli mästare. Även han förtjänar applåder.

Jonjo Shelvey som spelade i Liverpool mellan åren 2010-2013 är också imponerad av Liverpool säsong. Shelvey tror att det kommer bli en bra match när han möter sin tidigare klubb .

– De har ett riktigt bra lag och de är värdiga mästare. Förhoppningsvis har de festat till de ordenligt i veckan, säger Shelvey.

– Men jag tror att det kommer bli en bra match. Matcherna mellan Newcastle och Liverpool har varit bra genom åren, så varför skulle inte dagens match bli bra?


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer