Ser ut att ha gjort sin sista match i LFC-tröjan

Bild till nyheten Ser ut att ha gjort sin sista match i LFC-tröjan
Jürgen Klopp hintar om att Adam Lallana inte kommer att spela mer under säsongen för att inte riskera att förstöra möjligheterna att skriva på för en ny klubb inför nästa säsong.

Adam Lallana skrev tidigare under sommaren på ett korttidsavtal med Liverpool som håller honom kvar säsongen ut, men sedan säsongen återupptogs har engelsmannen inte fått någon speltid. 

Jürgen Klopp säger att han inte vill riskera mittfältarens klubbyte efter säsongen.

– Det var klart att kontraktet skulle förlängas, det villa han också, men vi vill inte riskera hans framtid eller något sådant, säger Klopp enligt Mirror.

– Enligt mig är han redan en legendar här, men nu kan han bli en legendar på ett annat ställe med start under nästa säsong.

– Jag saknar redan allting med honom - och då är han fortfarande här! Han är en enastående spelare och en av de mest inflytelserika spelarna vad gäller träningskvaliteten jag någonsin har tränat.

– Allt är klappat och klart med Adam, skulle jag säga. Han tränar, allt är bra, men framtiden är framtiden. Ja, om vi behöver hans hjälp på planen kan vi få det, men så länge vi inte gör det så tränar han bara.

– När de unga spelarna kommer att prata om det viktigaste som hände under sina två första år i klubben kommer de att nämna Adam Lallana - 100 procent. 


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer