– Det är fantastiska nyheter

Bild till nyheten – Det är fantastiska nyheter
Jürgen Klopp är mycket nöjd över det faktum att Harvey Elliott skrivit på ett proffesionellt kontrakt med klubben.

17-årige Harvey Elliott har imponerat sedan han anslöt till Liverpool i somras och belönades under måndagen med sitt första proffskontrakt. Manager Jürgen Klopp är mycket glad när han kommenterar nyheten till klubbens officiella hemsida.

– Det är fantastiska nyheter - jag är väldigt glad, konstaterade tysken.

– Harvey är en så spännande talang. Vi alla känner till hans kvaliteter, vi har sett dem både med seniorlaget och U23-laget den här säsongen.

– Jag älskar hans attityd, hans entusiasm, hans mod - jag älskar det faktum att han har precis rätt mängd fotbollssjälvförtroende och finess.

– Jag tror inte riktigt att allmänheten känner till den riktiga Harvey ännu och en anledning till det är att vi har försökt att skydda honom. 

– Men han är en så snäll, trevlig och ödmjuk kille som verkligen uppskattar den talang och möjlighet han har. Han älskar sporten och skulle spela varje minut på dygnet om han kunde. Han älskar även den här klubben, vilket skapar en bra mix.

– Det allra viktigaste är att han ges tid och utrymme att utvecklas. Han kommer att få det hos oss. Han måste få tillåtelse att göra misstag medan han lär sig och inte känna mer press än vad som är schysst. 

– Han är fortfarande ung och i en väldigt tidig del av sin utveckling. 

– Det som är bra är att han har den perfekta kulturen här och vi kommer att skydda honom. Seniorspelarna och tränarna bryr sig verkligen om honom och är lika exalterade som jag är när det gäller hans framtid. Vi kommer alla att vara en del av denna historia.

– Han vill uppnå alla sina drömmer tillsammans med LFC. Underbart. Tack vare hans beslut att skriva på kontraktet och visa sin tro på klubben så kan vi se vad vi kan uppnå tillsammans.

– Vi har nu delat ansvar. Han måste fortsätta att vara hungrig efter mer kunskap och ha en vilja att utvecklas och vi måste se till att han har möjligheten att göra så här.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer