Rykte: Intresserade av Thiago

Bild till nyheten Rykte: Intresserade av Thiago
Stjärnmittfältaren Thiago ser ut att lämna Bayern München i sommar. Nu ryktas Liverpool vara intresserade av spelarens tjänster.

Jürgen Klopp har upprepade gånger hintat om en lugn sommar vad gäller transfers för Liverpools del, men det stoppar inte rykten om eventuella övergångar att uppstå. 

Under de senaste dagarna har Liverpool allt mer frekvent kopplats samman med Bayern Münchens mittfältare Thiago. Den tyska gigantens daglige ledare Karl-Heinz Rummenigge har kommenterat 29-åringens framtid.

– Thiago är toppengrabb både på och vid sidan av planen. Vi har förhandlat seriöst med honom och har mött alla hans krav, men det verkar som att han vill testa något nytt mot slutet av sin karriär, säger Rummenigge enligt Bild.

– Vi har inte hört något från Liverpool. Om han vill spela för dem, då är det något som vi måste hantera.

Det lutar ut att Thiago säljs i sommar snarare än att han stannar ett år till i Bayern München och lämnar gratis nästa sommar.

– Vi vill inte att någon spelare lämnar gratis nästa år, det är jag väldigt tydlig med, säger Rummenigge.

Flertalet källor menar att Liverpool är intresserade av spanjorens tjänster, men ännu har ingen av de mest trovärdiga journalisterna så som exempelvis James Pearce, Melissa Reddy, Paul Joyce eller Neil Jones skrivit om att det finns något reellt intresse. 

Pearce har dock kommenterat ryktet:

– Klopp har tidigare pratat gott om Thiago och vi vet att han är tillgänglig för en övergång i sommar, så det är inte något som man med all säkerhet kan dementera. 

– Jag har ingen vetskap om några förhandlingar med Bayern just nu, men detta är något att hålla ögonen på, konstaterar The Athletic-journalisten.

VarskySports på Twitter, samma källa som 2014 var först ut med att Mario Balotelli skulle till Liverpool, men som sedan dess har haft knappt någon som helst koppling till Anfield-klubben, skriver att Thiago kommer att kosta Liverpool 35 miljoner euro och att affären blir klar redan nästa vecka.


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer