– Har drömt om detta

Bild till nyheten – Har drömt om detta
Dejan Lovren berättar om stoltheten att vara en del av den spelartrupp som säkrat klubbens första ligatitel på 30 år.

Liverpool FC är Premier League-mästare säsongen 2019/20. I en intervju med Liverpoolfc.com berättar Dejan Lovren om känslorna kring titeln.

– Detta är något som vi har väntat på länge och för mig personligen så har jag från första dagen drömt om detta, att vinna titlar och då självklart också Premier League-titeln. Äntligen har vi lyckats, men jag tror inte riktigt att känslorna har lagt sig ännu - vi kan prata igen om 20 år, då kanske jag kan ge er de rätta svaren, säger mittbacken.

– Enligt mig är det något alldeles speciellt som vi har lyckats med. När man ser tillbaka på vad som varit så var det en lång period när vi inte vann någonting, men sedan startade den här resan med Champions League-titeln förra säsongen. Vårt självförtroende ökade och därefter har vi vunnit ytterligare tre titlar, men att vinna just denna, efter 30 års väntan, är otroligt, särskilt med tanke på hur mycket det betyder för supportrarna. 

– Jag är lyckligt lottad som är en del av det här laget som lyckats med vad vi har gjort den här säsongen. Det är någonting som vi aldrig kommer att glömma.

Ikväll är det dags för Liverpools första match som Premier League-mästare när de ställs mot Manchester City på Etihad Stadium.

– Vi har uppnått det vi ville uppnå, men nu handlar det om att visa rätt karaktär, konstaterar Lovren.

– Men det handlar kanske också om att göra sig redo inför nästa säsong med tanke på att vi inte kommer att ha en så lång paus innan den drar igång. Det är viktigt att behålla vinnarmentaliteten. Det är viktigt och det vore dumt om vi skulle låta oss själva växla ned från den högsta växeln. Det vore dumt, men jag tror inte att det kommer att hända. Jag vet att vi som grupp alltid ger 100 procent ute på planen.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer