Matip: En fantastisk känsla

Bild till nyheten Matip: En fantastisk känsla
Joel Matip är överlycklig över det faktum att laget har lyckats med bedriften att vinna Premier League.

Joel Matips säsong är över på grund av en fotskada som han ådrog sig mot Everton 21 juni, mittbacken har dock, med tanke på att laget säkrat en första Premier League-titel på 30 år, mycket att glädjas för, även om han inte kommer att vara involverad i de sju avslutande matcherna.

– Det är en fantastisk känsla, särskilt eftersom man gör det här i en Liverpool-tröja. Alla har sett fram emot detta och nu har vi äntligen lyckats, det är härligt, säger Matip till Liverpoolfc.com.

– Det är otroligt. Det kunde ha varit värre, om man säger så. Förra säsongen slutade på ett mycket bra sätt med finalen, som var underbar, men alla vet hur mycket det betyder för supportrarna att vara engelska mästare.

Titeln säkrades som bekant när Chelsea besegrade Manchester City i torsdags.

– Det var annorlunda att sitta och titta på ett annat lag och vara glad. Det var nog första och sista gången som Liverpool-supportrar världen över och vårt lag firade när Chelsea gjorde mål! Det var en konstig känsla, men efter slutsignalen var det ren och skär lycka.

De röda supportrarna har gjort ett stort intryck på mittbacken.

– Det är galet! Vart man än reser så hittar man Liverpool-supportrar. Det spelar ingen roll på vilken plats man befinner sig, det kan vara Asien, Amerika eller här. De älskar klubben världen över och de offrar mycket för att stötta laget. Det är härligt att vara en del av detta.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer