– Jag hoppas bli kvar här länge

Bild till nyheten – Jag hoppas bli kvar här länge
Mohamed Salah stortrivs i Liverpool och hoppas på många framgångsrika år framöver.

Sedan Jürgen Klopp tog över har Liverpool tagit sig tillbaka till den absoluta världstoppen inom fotbollen. Utöver titlar innebär framgångarna också att spelare med stjärnstatus inte är lika benägna att söka sig vidare till andra klubbar när de har gjort sig ett stort namn på Merseyside. 

Mohamed Salah är lagets bäste målskytt denna säsong och slåss för att vinna Premier Leagues skytteliga för tredje året i följd. Anfallspelarens prestationer under de senaste åren har lett till regelbundna spekulationer om att Real Madrid är intresserade av egyptiern. Salah själv säger dock att han stortrivs i Liverpool.

– Jag är väldigt lycklig. Jag kan inte beskriva mina känslor efter att vi vunnit ligan för första gången på 30 år. Jag kan se hur glada folket är. Detta är så viktigt för oss alla, säger Salah till beIN Sports.

– Jag gillar stämningen här. Jag älskar den här platsen och jag hoppas att bli kvar här länge. Stämningen här är annorlunda jämfört med andra platser.

– Vi har anpassat oss till varandra på ett bra sätt och vi har stor förståelse för varandra. Om det kan fortsätta så kan vi uppnå ännu mer. Det blir svårt att upprätthålla den höga nivå vi spelar på nu, men det är inte omöjligt.

När Salah ombes välja ut en spelare i Premier League som varit allra bäst faller valet på lagkapten Jordan Henderson.

– Jag skulle nog välja Henderson, eftersom att han är lagkapten, han har varit här i 8-9 år. Han hade en tuff period i början där han blev kraftigt kritiserad. Vi alla älskar honom som lagkapten. Han försöker att hjälpa alla spelare, även de yngre som behöver stöd för att komma in i laget.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer