Kan visa stöd för NHS på matchtröjorna

Bild till nyheten Kan visa stöd för NHS på matchtröjorna
Under första omgången av återstarten kan Premier League-spelarna komma att bära matchtröjor med en hjärtformad symbol för att visa stöd för sjukvården i Storbritannien.

När säsongen väl startar igång igen är det mycket som inte kommer att vara sig likt, exempelvis kommer ingen publik kommer att tillåtas och social distansering måste upprätthållas vid sidlinjen.

Även matchtröjorna kan komma att se annorlunda ut, iallafall i den första omgången, men den förändringen har en mer positivt klang. Daily Mail skriver att Premier League-spelarna troligtvis kommer att bära hjärtformade patches på tröjorna för att visa stöd för National Health Service (NHS).

Premier League ska ha kontaktat klubbarna för att informera dem om planen att skicka ut patches. Dessa symboler kommer att sitta på framsidan av tröjan under den första omgången av återstarten. Detta är ännu inte bekräftat, men enligt tidningen är det förväntat att bli officiellt inom de kommande dagarna.

Det finns en tro på att förslaget kommer att tas emot med glädje av spelarna med tanke på det arbete det har gjort för att stötta NHS under dessa tuffa tider. De har startat välgörenhetsfonden #PlayersTogether samt donerat matchtröjor till ett lotteri där alla intäkter går till sjukvården.

Premier League ska även ha gett grönt ljus för klubbarna att addera andra symboler på tröjorna för att stötta välgörenhetsorganisationer, men då måste de informera ligan om detta så att de kan godkänna symbolen.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer