Quantcast

Nästa match (Premier League)

Arsenal klubbmärke Arsenal (B)

onsdag 15 jul 21:15

– Vi har verkligen saknat Melwood

Bild till nyheten

Andy Robertson har njutit av att vara tillbaka på träningsanläggningen och träna tillsammans med sina lagkamrater.

Liverpool återvände som bekant till träning på Melwood under förra veckan. Sedan dess har spelarna tränat i mindre grupper och utan närkontakt.

Trots de annorlunda förutsättningarna har Andy Robertson verkligen uppskattat möjligheten att få träna på Melwood igen efter en lång frånvaro.

– Det bästa med att vara tillbaka är att få träffa grabbarna och de andra anställda, även om det är i mindre grupper, säger vänsterbacken till Liverpoolfc.com.

– Jag har alltid sagt att det är som ett andra hem. Man spenderar så mycket tid här, vi har verkligen saknat Melwood. Vi ville börja träna på fotbollsplanen igen, vilket vi nu har fått göra. 

– Vi har saknat många olika saker, men nu kan vi börja le igen eftersom att vi är tillbaka. Att träffa alla människor som man kommit så nära under åren, att kunna konversera med dem igen. Vi har börjat träna med boll igen, vilket är fantastiskt. 

– Förhoppningsvis kan vi fortsätta framåt mot den första Premier League-matchen.

Spelarna har haft möjligheten att träffas på riktigt istället för att endast samtala och umgås via videosamtal.

– WhatsApp-grupper och Zoom-samtal med grabbarna är härligt, men det är inte alls samma sak som att träffa dem på riktigt, säger Robertson.

– Klubben skötte det väldigt bra under uppehållet, såg till att vi höll kontakten väldigt ofta. Var tredje dag pratade vi via videosamtal. 

– Första dagen tillbaka på Melwood kändes nog lite som det känns för ett barn som precis fått sommarlov. Jag studsade ut genom ytterdörren, jag kunde knappt bärga mig för att få återvända. Jag tror att det kändes så för alla grabbar i laget.

När bilder från träningarna på Melwood började spridas på sociala medier var det många som reagerade på spelarnas frisyrer.

– Milners fru har lyckats väldigt bra tycker jag! Jag tror det tog typ fem eller sex veckor för honom att samla mod för att låta henne klippa honom, men han borde ha gått med på det tidigare. 

– För min egen del så bad jag min tjej att bara klippa lite på sidorna, jag tycker att hon gjorde ett OK jobb. Jag har nog inte fått några kommentarer om min frisyr, så jag är stolt över henne!

– Det finns en del som man kan ifrågasätta. Alissons hår bara fortsätter att växa, jag vet inte hur det kommer att se ut när vi kan börja spela igen! 

– Bobbys är intressant, han brukar vara noggrann med håret, men nu har han bara låtit det växa. Joe Gomez har verkligen fått längre hår. Lallana tog smällen, han rakade bara av allt. Jag har nog vant mig vid att han inte har något hår nu. 

– Det är sådant som händer. Man måste anpassa sig efter situationen och ibland måste man tyvärr lite på människor som inte har en aning om vad de sysslar med! Vissa har inte låtit sin partner klippa dem, men förhoppningsvis kommer Bobby få tillbaka sin mer välstädade frisyr snart.

Bannerbild