Van Dijks bästa five-a-side-lag

Bild till nyheten Van Dijks bästa five-a-side-lag
Se vilka Premier League-spelare Virgil van Dijk har tagit ut i sitt drömlag.

I en intervju med Premier League Productions ombads Virgil van Dijk att ta ut ett Premier League-lag på fem spelare. Han fick inte välja någon av sina lagkamrater i Liverpool.

Van Dijk valde en 1-2-1-uppställning med följande spelare:

Målvakt: Ederson

– Jag tycker att han är en enastående målvakt. Jag tycker att vi kanske har sett fler målvakter av högsta kvalitet denna säsong än tidigare, men jag tycker att Ederson är 'best of the rest' - för mig är Alisson fortfarande nummer ett. 

Försvarare: Aymeric Laporte

– Han har visat hur viktig han är för sitt lag och jag tycker att han är en otrolig försvarsspelare. Jag tycker att han är väldigt, väldigt bra, så därför väljer jag honom.

Mittfältare: Kevin De Bruyne

– Det ser ut som att det bara blir City-spelare! Men när det gäller Kevin De Bruyne så är det inte mycket jag behöver säga. Jag tycker att Kevin är en bra kille, men också en enastående spelare. Han har all min respekt. Han är en fantastisk spelare.

Mittfältare: Son Heung-Min

– Han är snabb, han är stark, han går ut på planen och gör livet tufft för försvararna. Hans avslut, med både högerfoten och vänsterfoten, är otroliga, så jag tror att jag skulle välja honom.

Anfallare: Pierre-Emerick Aubameyang

– Det är baserat på vad han har presterat under säsongen. Tillsammans är Lacazette och Aubameyang ett fantastiskt anfallspar. Jag skulle också kunna välja Agüero, men jag tycker att han (Aubameyang) är en duktig anfallare och de siffror han har levererat sedan han kom hit (Premier League) talar sitt tydliga språk.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer